Gessamí Boada crea ‘Dust in the Sky’ en homenatge a les víctimes de la Covid-19

La mataronina Gessamí Boada presenta un nou senzill. L’ha anomenat “Dust in the Sky” i l’ha compost durant el confinament. La crisi del coronavirus ha afectat de forma important a la cultura i els músics com la cantant i compositora de Mataró que estava acabant la gira del seu primer disc ‘White Flowers’, editat el 2018 amb Segell Microscopi. “Dust in the Sky” arriba ara per parlar de la Covid-19, un viatge d’emocions transformat a piano i veu per Gessamí Boada. Ella mateixa explica que és, segurament, la cançó més transparent que ha escrit mai.

“Dust in the Sky”, que vol dir “pols al cel” traduït de l’anglès, homenatja les víctimes causades pel coronavirus. Així, a través de la solidaritat però també l’empatia, Boada acompanya els familiars i amics dels difunts a través de la seva melodia. I a més, relata un punt d’optimisme. Segons Gessamí Boada, cal aprofitar aquesta oportunitat per salvar el planeta.

Boada està treballant amb el seu segons disc, conjuntament amb el productor Kquimi Saigi, i que presentarà a la pròxima tardor.

Davant la incertesa de l’evolució de la pandèmia Gessamí Boada no sap si podrà presentar el seu segon disc sobre els escenaris però el que té molt present és que vol compartir la seva música i que el nou treball sortirà el mes d’octubre, encara que només sigui de forma virtual.

Informa: M.Gómez