Germà Negre porta la seva música festiva al Parc Central

La cancel·lació de la flashmob que organitza la Fundació el Maresme per Les Santes no ha implicat la suspensió del concert programat en acabar l’acte

A causa de la pandèmia, Mataró s’ha quedat per segon any consecutiu sense la tradicional flashmob que la Fundació el Maresme organitza durant Les Santes. Però no s’ha perdut el concert que s’havia programat  aquest dijous a continuació de l’acte, i que ha anat a càrrec de la banda gironina Germà Negre.

Els de Banyoles han actuat al Parc Central, on han interpretat els temes del seu últim EP, ‘Picants, obscenes, amor i penes’, i han fet un repàs dels seus treballs anteriors, tots ells amb denominador comú: la música festiva.

Germà Negre va publicar el seu primer disc, ‘Els àngels fan torrades’, el 2015 i s’ha convertit en una banda referent de la música festiva de Catalunya. Ho ha aconseguit gràcies a una barreja de sons tradicionals i actuals, que reivindica la diversió, l’amor per la música i la cultura de proximitat o de kilòmetre zero. Ho explicaven dos membres de Germà Negre, Aleix Pagès i Adrià Estarriola, en una entrevista a Mataró Audiovisual, poc abans de l’inici del concert.

Aquesta és la tercera vegada que Germà Negre actua a Mataró, ciutat on, de fet, han establert un vincle de la mà de la Fundació el Maresme. L’any passat va ser una de les deu bandes que van fer la versió 2.0 de la cançó ‘Jo sóc com tu’, el tema que es balla cada any al Parc Central amb en Santi com a protagonista. Un projecte – el de la Fundació Maresme – que valoren de forma molt positiva.

L’actuació de Germà Negre al Parc Central s’havia programat en un principi en dos passis al vespre. Però al final l’Ajuntament de Mataró va decidir reunificar aquestes dues sessions en una de sola per la baixa demanda d’entrades, una decisió que ha afectat altres concerts programats durant Les Santes.

Informen: B.Doñate, J.Peñaranda i M.Castilla