×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

"Garbancito en la barriga del buey" per reivindicar les titelles

“Garbanzito en la barriga del buey” és l’espectacle de titelles que s’ha pogut veure al Casal Aliança. Una adaptació del famós ‘Patufet’, que viu mil i una aventures per aconseguir escapar de la panxa del bou. De fet, l’espectacle ha guanyat el premi FETEN de Gijón i la companyia “La Gotera de la Azotea” s’ha desplaçat des de Jerez de la Frontera fins a la capital del Maresme per ensenyar-lo a un públic familiar que ha gaudit amb l’espectacle de titelles.

L’obra narra una visió diferent del conte popular, que agrada al públic familiar, tant a petits i grans, per la seva particular visió del nostre present. A més, el fet que s’expliqui a través de les titelles posa en valor aquest noble art. La figura del titellaire va perdent força amb el pas del temps i és per això que des de La Gotera de la Azotea la reivindiquen.  Aquest “Garbancito” forma part del seguit d’activitats “Sortim en família” que seguirà properament amb espectacles de Circ, Pallassos i música.

Informa: M. Rodríguez