Gamma extra, objectiu dels Capgrossos a Vilafranca

L'agulla del 4d8, descarregat diumenge a la Plaça del Vi. Foto: Capgrossos de Mataró

Els Capgrossos de Mataró volen superar la millor actuació de la temporada, aconseguida diumenge passat a les festes de Sant Narcís, a Girona. La intenció és aconseguir-ho en una diada imprescindible al calendari dels blaumarins: la de Tots Sants a Vilafranca del Penedès. Diu el sots cap de colla, David Minguillón, que les sensacions són bones i la intenció és poder fer a la capital del Penedès un castell de gamma extra. La idea és descarregar el pilar de 8 amb folre i manilles, un gamma extra que no han descarregat mai i que seria el primer que portin a plaça aquesta temporada. Per preparar-ho, la colla ha canviat la programació dels assajos i el definitiu es farà aquest mateix dimecres al vespre.

De fet, la colla castellera mataronina arriba al final de temporada en molts bones condicions. Diumenge a Girona, els Capgrossos van recuperar un castell amb agulla que els permet pensar en repetir repertori de castells, el proper divendres a Vilafranca. Això sí, cal moltes camises tant a l’assaig d’aquest vespre com divendres a plaça. Per Minguillón, les sensacions aconseguides per Sant Narcís els fan arribar a les últimes actuacions amb molt bones expectatives.

Un castell de nou, un amb agulla i el pilar de gamma extra a casa serien la cirereta i el tancament desitjat per a la colla mataronina.

Informa: C.Salad / J. Peñaranda