Fredy Harmonica & The Concealers omplen de rock-and-roll el Vermut Musical a la Plaça de Vista Alegre

Nova edició del Vermut Musical.  Aquesta vegada a la Plaça de Vista Alegre. Els responsables de posar música a la iniciativa de la Casa de la Música aquesta vegada han estat Fredy Harmonica & The Concealers, una banda de rock-and-roll i blues que mostra dalt dels escenaris el seu so propi i personal de les cançons. Aquesta vegada han presentat un repertori amb versions clàssiques però també temes propis que parlen, expliquen ells mateixos, de la vida quotidiana com l’ecologia o les desigualtats socials.

En Fredy García posa la veu i l’harmònica a la banda acompanyat d’Héctor Martos a la guitarra elèctrica, Joan Bernaus al baix i Adrià Sanz a la percussió. Tots venen de mons musicals diferents, han passat diferents grups i això els ha portat a conformar aquesta formació particular. Un conjunt de trajectòries variades que també els ha fet passar per escenaris ben diferents.

El proper Vermut Musical serà a la Plaça Pi i Margall el proper 22 de desembre amb Arnau Fadó & The Fellows Band. Aquesta vegada serà co organitzat amb l’Associació de Veïns de l’Havana.

Informa: M.Gómez / P.Villà