Francisco Lamela presenta la seva primera mostra individual al Casal de la Nova Aliança

L’Associació Sant Lluc per l’Art continua, a poc a poc, recuperant la seva activitat artística. Divendres passat van inaugurar l’exposició ‘Puntillisme Extrem’ de Francisco Lamela. Aquesta mostra recull una cinquantena d’obres d’una temàtica ben diversa. L’autor ha plasmat en tinta coses o situacions que visualment considera que són atractives. Així doncs, tant s’hi pot observar el detall d’un nu d’una persona, com l’instant en el qual una copa de vi vessa.

Tal com afirma Antoni Luis, president de l’Associació Sant Lluc per l’Art, el treball de Francisco Lamela és molt laboriós. És per això que hi ha obres que va crear fa 40 anys i que havia emmagatzemat en carpetes a casa seva. Per Lamela aquesta és la seva primera exposició individual després d’haver participat en diverses col·lectives.

Pel que fa a les mesures de seguretat, els organitzadors han decidit, per exemple, limitar l’aforament, posar a disposició gel hidroalcohòlic o exigir l’ús de la mascareta.

La mostra ‘Puntillisme Extrem’ es podrà visitar fins el proper 13 de setembre a la Sala d’Exposicions del Casal de la Nova Aliança. L’horari establert per veure les obres de Lamela és de dijous a dissabte de dos quarts de set a dos quarts de nou i els diumenges i festius de dos quarts de dotze fins a dos quarts de dues.

Informa: L.Sanmiquel