Flor de Canela inaugura la programació del Músiques Tranquil·les 2018

Fotografia: Flor de Canela (Facebook)

El Cicle de Músiques Tranquil·les estrena aquest dijous la programació del 2018. Les encarregades d’inaugurar el nou any seran el quartet Flor de Canela. Un grup de quatre estudiantes de l’Escola Superior de Música de Catalunya (l’ESMUC) que mariden la música moderna amb el jazz. De fet, el primer tram de temporada del Cicle combinarà jazz, soul i cançó d’autor, entre d’altres, de diferents parts del món. D’aquesta manera, alguns dels diferents artistes que passin pel Casal de la Nova Aliança permetran endinsar al públic a les músiques de l’Àfrica i sud Amèrica. És el cas, per exemple, de la cantautora Anita Zengeza que aproparà l’1 de març la música de la seva Zimbabwe natal a Mataró o del grup Una, cinc dones que interpretaran cançons populars d’Argentina, Brasil o Veneçuela. Segons explica Yolanda Moreno, membre de l’organització del Músiques Tranquil·les, l’objectiu és oferir al públic una oferta el més heterogènia possible.

Fa un any que el cicle es va reinventar i va canviar de format per fer-lo més proper a la gent. És per això que es va crear la Comunitat Músiques Tranquil·les. Entre tots els socis es decideix, entre altres coses, la programació de la temporada. Un nou format que mica en mica es va arrelant a la ciutat.

El concert del quartet Flor de Canela serà aquest dijous 11 de gener al Casal de la Nova Aliança. A les 9 del vespre començarà el concert, però les portes estaran obertes des d’una hora abans. El preu de les entrades és de 8 euros pels membres de la comunitat i de 13 euros per la resta.

 

Informa: S.Ruiz