Flamenc i jazz per continuar la celebració dels Dimarts del Llimoner

Música flamenca i jazz a l’Ateneu de la Fundació Iluro plena per continuar la celebració dels 25 anys d’Els Dimarts del Llimoner. El concert d’ahir al vespre, emmarcat en la commemoració d’aquesta trajectòria artística i social del col•lectiu mataroní, va anar a càrrec de Domingo Patricio, Jordi Sarraute, Daniel Levy, Jordi Torrents i Pepe Patricio. I és que des de l’entitat sempre s’han cenyit a les arts plàstiques sense oblidar-se però de tot el que conforme la cultura: des de la literatura, fins al teatre passant també per la música. Tant és així, que programen concerts cada trimestre. 

L’internacional Domingo Patricio, flautista i germà precisament d’un dels membres fundadors de l’entitat, valorava moments abans de començar el concert, com d’important són les societats culturalment avançades i com hi influeixen les activitats d’entitats, associacions o organitzacions com Els Dimarts del Llimoner.

Les activitats de l’entitat no s’aturen. De cara al proper dimarts dia 17 d’abril i en paral•lel a la pròpia exposició s’espera la presentació del catàleg de la mostra a càrrec del crític d’art, Pere Pascual.

Informa: M.Gómez