×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Feta la primera representació de “Capvespre al jardí”

La Sala Cabanyes he estrenat temporada aquest cap de setmana amb “Capvespre al jardí”. Una comèdia ambientada a la Barcelona pre olímpica que protagonitza un matrimoni que convida a sopar a uns amics que fa més de nou anys que no veuen. Una conversa divertida sobre diferents temàtiques que mica en mica va mostrant el caràcter i la personalitat de cada personatge. Es tracta del debut  a la direcció de Jordi Gironès, tot i que ja compta amb l’experiència en la coodirecció de diverses obres.  

L’espectacle, realitzat a l’espai Saleta, es podrà tornar a veure els dos caps de setmana vinents. L’obra té una durada de 45 minuts sense entreacte i és recomanable a partir de12 anys. Aquesta nova temporada engega amb una novetat. I és que la Sala Cabanyes ofereix per primera vegada un abonament de la temporada completa que inclou totes les representacions dels tres espais per un preu de 70€. Les reserves es poden fer per telèfon o a través de la taquilla digital "entrades.salacabanyes.cat"

Informa: J.Peñaranda