Exposició d'Eduard Alcoy Art i encanteri

El Centre d’Art del Museu de Mataró exhibirà una selecció de 150 obres d’Eduard Alcoy. Un conjunt de treballs des de 1950 al 1987, que volen recuperar les visions singulars de l’artista sobre l’art i la realitat del seu temps.

L’exposició s’emmarca dins del cicle “Singulars”, que vol dedicar una exposició anual a un artista mataroní de reconeguda trajectòria. Enguany, la mostra s’ha treballat a partir d’una comissió creada expressament, la qual ha inclòs les peces dins la programació pròpia de Ca l’Arenas. La comissaria de l’exhibició és Rosa Alcoy. Filla, professora d’història de l’art i coneixedora de l’obra del seu pare ha ordenat l’espai en cinc àmbits que mostren la creativitat del pintor i permet veure desenvolupat els elements iconogràfics més particulars.

Es presenten per primera vegada un nombre important de treballs representatius d’Alcoy. Una selecció cedida per la família, particulars i, el Museu d’Art de Girona i Granollers, en què s’exposa la seva perspectiva de l’art amb relació a la màgia, l’il•lusionisme, o l’abstracció figurativa. L’art i l’encanteri d’Eduard Alcoy seran presents a Ca l’Arenas fins l’abril de 2018.