Exhaurides les entrades per alguns actes de Sant Jordi com la Fogonada

No queden entrades per assistir ni a la Fogonada, ni a la Mostra de Balls de Gegants, ni tampoc pel concert de músiques geganteres

Exhaurides les entrades per assistir als principals actes de Sant Jordi. La Fogonada, un dels actes més particulars i esperats de la celebració mataronina, s’ha adaptat aquest any en format i forma per les mesures de seguretat vigents. Una de les peculiaritats d’enguany és que el públic està assegut i que hi haurà 498 persones en cada un dels tres passis organitzats. Ahir a les vuit del vespre el web per adquirir aquestes entrades es va col·lapsar davant l’allau de peticions. L’Ajuntament va anunciar a través de xarxes socials que posava a disposició enllaços alternatius per aconseguir les localitats i en pocs minuts les 1.494 places van quedar reservades.

A la mateixa hora, es posaven a disposició les invitacions per altres actes de Sant Jordi, com per la ‘Mostra de balls de gegants’ amb 1.350 localitats, o el concert de músiques geganteres, amb 450 places, que també es van exhaurir en poca estona. Avui, ja dijous, també s’han acabat les 720 entrades que s’havien previst per assistir al Llibre Gegant de Contes.

En canvi, per visitar la Família Robafaves, el Drac i el Dragalió al vestíbul de l’Ajuntament hi ha a disposició 2.736 entrades fins al 23 de maig en grups de 6 persones, tot i que en queden poques. Per assistir a la conferència institucional de Sant Jordi es permet l’entrada a 200 persones i, en canvi, gairebé totes encara són lliures.

Segons ha pogut saber Mataró Audiovisual, de moment des de Cultura de l’Ajuntament no es plantegen ampliar ni el nombre de passis ni el nombre d’entrades en cap dels actes previstos.

Informa: M.Gómez

Tags: