×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Europa inspira el concert del Cor Madrigalista per Santes

Cançons de diferents compositors i en diferents llengües per destacar la diversitat d'Europa. Sota aquesta idea el Cor Madrigalista va interpretar ahir a la tarda el seu tradicional concert de Santes al Pati de les Caputxines. Sota el títol "La natura d'Europa", el recital va voler indagar en les  arrels de la música tradicional europea, posant de manifest les seves particularitats en funció del país o regió d’origen, i també els punts en comú entre totes elles. L'espectacle és una producció de Ragnhild Hjelmborg, directora del cor. Ella mateixa ens explica, com va sorgir la idea.

El pati de les Caputxines es va omplir per veure el recital del Cor Madrigalista. Un concert que va tenir moment d'especial emoció com quan la formació va interpretar la cançó l'emigrant, amb text de Jacint Verdaguer i música d'Amadeu Vives i popularitzada per l'artista Marina Rosell.

El concert del Pati dels Caputxins es va fer a 2/4 de 8 del vespre i és un dels actes tradicionals de les Santes.

Informa: A.Gual / A.Pérez-Vico / A.Calderón