×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Estrenat el 'Rèquiem de Mozart' al Monumental

El teatre monumental ha acollit aquest diumenge l'espectacle 'Rèquiem de Mozart', de la coreògrafa mataronina Maria Rovira. Després de l'èxit de 'Carmina Burana' Rovira ha presentat un espectacle de dansa ple d'al•legories a la vida, la mort i la injustícia que captiva l'espectador i l'endinsa en el món de les emocions i els sentiments. El muntatge es basa en la relació que Mozart va establir amb Déu mentre componia el Rèquiem, la seva última obra. Maria Rovira ha confessat que és un espectacle molt sentimental que li ha tocat la fibra.

Crea Dance Company ha posat moviment a aquesta obra tan coneguda del geni de Salzburg amb ballarins també de Mataró. Rovira està encantada, diu, de portar les obres que fa a la ciutat a altres punts del territori i creu que Mataró, com a capital, ha de ser centre de cultura.

A causa de la pandèmia, el 'Rèquiem de Mozart' ha patit canvis, com el fet que els ballarins i les ballarines han hagut d'actuar sense orquestra i davant de menys públic.