Espectacles per a grans i petits: arrenca el cicle 'Sortim en Família'

'La primera òpera' de la Plataforma Blanc i Negre, ha donat el tret de sortida a aquest cicle, que pretén acostar la cultura als més petits de la casa

Tret de sortida al cicle 'Sortim en Família'. Aquest dissabte a la tarda ha arrencat la programació d'aquesta temporada amb la representació de 'La primera òpera' a càrrec de la Plataforma Blanc i Negre. L'espectacle és una adaptació amb fragments parlats i cantats de la primera òpera de W. A. Mozart, Bastià i Bastiana, composta el 1768. El cicle s'organitza de forma transversal entre diferents agents culturals de la ciutat sota la supervisió de la regidoria de cultura. 

Biel Porcel. Responsable de programació Casal Aliança. 'Sortim en Família' és una temporada professional de teatre, música, circ, titelles...És el cicle de programació familiar de la ciutat de Mataró. La temporada l'organitza la xarxa de Mataró, que fa les funcions al Teatre Monumental, i la Mutua de la Nova Aliança, que portarà circ i titelles aquí al Casal de l'Aliança. La casa de la Música de Mataró és qui fa la programació musical. 

Les previsions de pluja han traslladat aquest primer espectacle del 'Sortim en Família' al casal de l'Aliança. Diumenge que ve, i dins aquest mateix cicle serà el torn de 'El Nïu', un espectacle de circ de la companyia Dudu & Cia. El cicle Sortim en Família s'allargarà fins al 18 de desembre i té un total de 10 espectacles programats.