Exhaurides les entrades per assistir a l’arribada d’en Pellofa

Per la resta d’actes encara queden entrades. Des de l’Ajuntament demanen que si es té alguna entrada sobrant o que no es podrà utilitzar, es retorni perquè la pugui fer servir algú altre

A partir de dimarts d’aquesta setmana es podien reservar les invitacions per assistir als actes de Carnestoltes que es fan al Teatre Monumental. Aquest dijous, ja no en queden per veure, per exemple, l’arribada d’en Pellofa i escoltar el seu pregó. Les 386 localitats disponibles al teatre, recordem que ara per ara les mesures de seguretat restringeixen l’aforament a les sales culturals al 50 per cent, s’han exhaurit per aquest acte i en queden menys d’una desena -al moment de la publicació d’aquesta notícia- per assistir al comiat i enterrament d’en Pellofa. Des de l’Ajuntament recorden que es tracta d’invitacions, que cadascú en pot adquirir quatre com a màxim, però que, en cas de no necessitar-les, es poden retornar escrivint a cultura@ajmataro.cat o trucant al 93 758 23 61 per tal que altra gent les pugui aprofitar.

De totes maneres, els actes de Carnestoltes es transmetran en directe a través d’internet, però també, mitjançant Mataró Audiovisual, que ofereix una programació especial aquests dies centrada en aquesta celebració.

Informa: M.Gómez