Escalas torna amb "Sara i els silencis", un relat sobre el què no diem

“Sara i els silencis” és el títol de la segona novel·la de Maria Escalas, un relat que reflexiona sobre totes aquelles qüestions que no diem. Allò que queda dins i guardem durant temps. La Sara n’és la protagonista, una persona prolífica i creativa que ha de superar els entrebancs que li imposa la vida. Reptes que li permeten valorar la gent que té a prop. Escalas assegura el llibre qüestiona el rol que se li ha atorgat a la dona i obre un munt d’opcions possibles perquè tothom pugui fer allò que realment vol.

L’escriptora torna a escena després de l’èxit de la seva òpera prima: ’”Abans que el retorn torni cendra”. El nou relat no defuig temes actuals que semblen tabú: el càncer, les relacions homosexuals i moltes pors. Per canalitzar- les i transportar els lectors, l’escriptora també ha fet servir la música, un art que coneix bé. Escales assegura que la novel·la també es pot escoltar, perquè parla del gran poder que té la música.  

La novel·la es presentarà a Mataró el proper 20 d’octubre a la Biblioteca Pompeu Fabra. Serà una presentació amb un concert inclòs, en què podran escoltar-se cançons del llibre i comptarà amb la participació del Cor ciutat de Mataró. A més, els beneficis de la recaptació es destinaran a Maresme Oncològic.

 

M.Rodríguez