En marxa el “Camí de Santes” amb teatre, música, poesia i dansa

Per escalfar motors de cara a la Festa Major de la ciutat, l’Associació d’Art i Cultura Ralet engega per quart any consecutiu el “Camí de Santes”. Una iniciativa que proposa a la Plaça de Can Xammar tot tipus de disciplines artístiques: teatre, poesia, música o dansa. Així, els tres primers diumenges del mes de juliol l’Associació planteja una vetllada artística distesa, tranquil·la i molt cultural. 

La primera cita serà teatral amb dos espectacles de microteatre amb segell cent per cent mataroní. Una de les obres, “Pongo”, arriba sota la direcció de Marc Abril i l’altra, “3 històries del terrorisme”, en mans de Pere Vàzquez. El mateix dia la vetllada posarà punt i final amb “Perifèric Poetry Mataró Outdoors”. A partir d’aquí el 8 de juliol es preveu més poesia, el recital d’Andreu Subirats, i un concert musical a càrrec de Caseta. L’última parada d’aquest camí serà amb més música i dansa. Dansa de la mà de Magí Serra i el concert final serà amb música alternativa del violoncel i la veu d’XY. Diferents disciplines però un mateix format que des de l’Associació valoren molt positivament.

Totes les activitats del Camí de Santes són gratuïtes i es complementen amb servei de barra i degustació a partir de dos quarts de vuit del vespre.

M.Gómez