Els vestits de núvia tornen a protagonitzar el Bridal Market Mataró

Aquest cap de setmana la ciutat ha acollit una nova edició del Bridal Market Mataró a Can Marfà Museu de Mataró. L’esdeveniment s’ha proposat un any més mostrar totes les novetats i tendències del sector dels casaments, amb una cinquantena d’expositors i desfilades de vestits. S’hi ha pogut veure, doncs, des d’expositors de banquets i decoració per als casaments, passant per viatges de noces o fotografia. A més, la cita va comptar amb food trucks, una màster class de swing i música en directe.

No hi van faltar les desfilades amb passarel·la a l’exterior d’uns 40 metres de llargada amb un aforament d’unes dues-centes cinquanta persones.  

El Bridal Market Mataró arriba de la mà de Negoci i Empresa Mataró (NEM), amb la col·laboració de l’empresa TBIST, i es proposa mostrar les innovacions i les tendències del sector dels casoris. Neix a partir del Saló Boda Mataró – Maresme, un dels salons monogràfics del sector més importants a Catalunya que ja se celebrava a Mataró i que compta amb 25 anys d’experiència.

Jordi Novo, president de NEM, destaca que enguany han apostat per una fira del món del Market, on els visitants puguin participar de les propostes i activitats, així com gaudir de l’oferta d’expositors i desfilades. L'objectiu d'aquesta edició era també acostar la fira a la ciutat per fomentar la interacció entre tots els actors. La proposta també ofereix un canvi de dates, de format i d’emplaçament. Així doncs, passa de celebrar-se al mes de febrer, a fer-ho aquest cap de setmana de tardor. El motiu: coincidir amb l’època d’inici de la preparació de casaments, que té lloc durant aquestes dates. 

Informa: G. Lira / L. Mulà