×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Els The Tyets no afluixen: concerts, gira i disc, tot i la Covid-19

A més de tocar a Cardedeu i a Cabrils aquest estiu, els The Tyets també han tocat al Festival de Música Viva de Vic. Aquesta darrera actuació també ha estat, com la resta, amb les mesures de seguretat com a grans protagonistes. Tenir el públic assegut en cadires no és precisament una de les peculiaritats dels concerts dels mataronins que, tot i mantenir a l’agenda les actuacions, s’han hagut d’adaptar. A Vic, de fet, van haver de traslladar el concert a L’Atlàntida. La situació, segons explica un dels membres de la formació, Oriol De Ramon, és estranya, malgrat que assegura que ells tenen, i entreguen, la mateixa energia.

El concert del Festival de Música Viva de Vic s’ha enregistrat i sortirà a la llum el pròxim 18 de setembre a través d’internet. Una manera diferent de gaudir de la música de la formació mataronina des de casa però també, un impuls per donar-se a conèixer al mercat musical.

En les últimes actuacions els The Tyets ja han anat presentant noves cançons. Ho han fet per conèixer la resposta dels seus seguidors abans no publiquin el 13 de novembre el seu primer disc. Mentrestant, el mes de setembre, als The Tyets no se’ls acaba la feina, ja que a l’agenda els consten diferents concerts pel territori català.

Informa: M.Gómez