Els Tyets continuen exhaurint entrades

Els mataronins ho han tornat a aconseguir tant al Festival Embassa’t com al concert organitzat pel 75è aniversari dels Castellers de Vilafranca. Però això només acaba de començar. Tenen un estiu per davant amb concerts per tot el territori.

No els cal presentació perquè allà on van, exhaureixen les entrades. The Tyets han tornat a coronar un cap de setmana on el públic ha seguit cada un dels seus compassos. Aquest cap de setmana s’han quedat moltes persones a les portes per entrar tant al Festival Embassa’t, on han tancat la quinzena edició, com a la celebració dels 75 anys dels Castellers de Vilafranca. En aquest últim hi havia un aforament de 5 mil persones i dues mil més eren fora el recinte seguint el concert dels mataronins.

No han faltat temes com Bailoteo, Coti x Coti o Olívia, la petita també present dissabte a Sabadell. Dos concerts que conformen la gira que tot just fa poques setmanes va començar. Per endavant queden cites a València o Andorra o alguns dels grans festivals com el Canet Rock, l’Acampada Jove o el Festival Arts d’Estiu.

Informa: M.Gómez