Els rodatges al Maresme s’han gairebé triplicat respecte l’any passat

La comarca del Maresme s'ha convertit en un pol d'atracció per les productores audiovisuals. I és que els rodatges s’han gairebé triplicat un any i mig després de la formació del Maresme Film Comission. Aquest ens, que va néixer amb la voluntat d'atraure rodatges a la comarca, ha aconseguit en aquest poc temps que 25 dels 31 municipis el Maresme s'adhereixin i ha aconseguit tancar un gran nombre de rodatges així com crear un mapa de localitzacions molt variades que engloben la riquesa maresmenca. Així ho ha explicat el president del Consorci de Turisme del Maresme, Joaquim Arnó, al programa de la casa “El Mirador”.

Més de 300 localitzacions d'edificis emblemàtics, públic o privats; però també carrers o altres tipus d'instal·lacions esportives o escoles, han permès rodatges d'espots i llargmetratges. Precisament a Mataró, s'han fet servir localitzacions com el Port, el Nou Parc Central o finques privades per rodar pel·lícules com "Isaac", "6 semanas después"  o "Días de Navidad". 

A més, aquest tipus de promoció de la comarca, genera turisme complementari com el d'espectadors que volen visitar les localitzacions que  han vist a les seves pantalles.

 

Informa: L.Fernández