Els plats forts de la festa major del barri de Cerdanyola, aquest cap de setmana

La festa Major del barri de Cerdanyola ja va començar el dimecres 29 de maig amb  el pregó de l’Elisa Colomé, fundadora de l’Escola del Turó, que ara, ja fa 50 anys de la seva fundació. Cerdanyola és el barri més gran de Mataró, amb més de 30.000 habitants, i a la vegada on més institucions es troben. És per això, que és una de les festes més concorregudes. Col•labora molta gent i s’arriben a fer més de 40 activitats. 

El cap de setmana és l’aposta forta i quan més activitats s’ofereixen per a tots els públics. Tot i això, sempre hi ha un acte que mai falla i que és una tradició. Estem parlant de la Nit de Foc i Diables que té inici a les 21:30 de la nit el dissabte 1 de juny i que aquest any celebren el 10è aniversari. La Raquel Fernández, representant de la Comissió de Festes de Cerdanyola ens ho especifica:

També és el segon any per al Holy Festival, una festa al Parc de Cerdanyola on l’objectiu és tacar-se amb pintura natural amb la resta d’assistents i amb música d’acompanyament. En definitiva, núvols de colors que generen un espectacle visual.

D’altra banda, i seguint amb les diverses activitats, la Teresa Ventura, també representant de la Comissió de les festes, explica la concentració intercultural que es durà a terme el diumenge 2 de juny a les 10 del matí, el mateix dia que finalitzen les festes. 

Cerdanyola és reconegut per la Presidenta de l’Associació  de Veïns, Constanza Rodriguez, com un barri culturalment ric, amb molta vida durant tot l’any i amb una multiculturalitat que no passa desapercebuda en la seva Festa Major. 

Informa: A.Pérez-Vico