Els Pastorets de Mataró tindran una directora per primera vegada

L'espectacle per excel·lència del Nadal a la Sala Cabanyes, Els Pastorets de Mataró, tindrà directora per primera vegada a la història. Coral Consegal assumeix el càrrec després de tres anys de direcció de Marc Molina, que clou la temporada de funcions aquest diumenge 2 de febrer.

En 103 anys d'història de l'obra representada a Mataró, per primera vegada una dona es posarà al capdavant d'Els Pastorets. Consegal però, està estretament vinculada a l'entitat: ha interpretat desenes d'obres, ha estat ajudant de direcció, coreògrafa i ha format part del procés d'adaptació de lletres.

Els Pastorets de Mataró s'han representat aquesta temporada en nou ocasions i, segons l'entitat mataronina, 2.684 persones ja han vist l'espectacle, el que significa més d'un 95 per cent d'ocupació de platea. Unes butaques, les de la Sala Cabanyes, que seguiran omplint-se en les pròximes setmanes amb la resta de programació de la temporada. A l'Espai Saleta i tan sols cinc dies després d'acabar Els Pastorets, aixecarà el teló "Al fons del calaix", dirigida per Santi Clavell.

 

Informa: M.Gómez