Els museus municipals obriran més hores a partir d'aquest dissabte

Els museus i sales d’exposicions municipals amplien horaris i ara també obriran els dissabtes, d’11 del matí a 2 del migdia. Aquest nou horari es començarà a aplicar a partir d’aquest mateix dissabte dia 2 de juny i afectarà al cinc equipaments de titularitat municipal: Can Serra, Can Palauet, la Nau Gaudi, Can Marfà del Gènere de Punt i Ca l’Arenas Centre d’Art. Pel que fa a aquests dos últims equipaments, Can Marfà i a Ca l’Arenas, aquests passaran a obrir també les tardes de dijous de 5 a 8.

Aquesta ampliació, que s’està treballant des de fa mesos, coincideix amb l’aprovació al darrer Ple municipal de maig d’una Proposta de resolució presentada pel grup municipal d’ERC-MES per tal que l’Ajuntament millorés la promoció museística i estudiés la manera de flexibilitzar els horaris d’obertura dels equipaments.

Amb aquests canvis els equipaments municipals s’acosten als estàndards d’obertura dels museus en l’àmbit nacional i es facilita, encara més, al públic local la possibilitat de visitar aquests espais. A partir d’ara, tampoc hi haurà distinció entre horari d’estiu i horari d’hivern.

 

Informa: A.Gual