×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Els museus de Mataró obren les seves portes un any més per les Jornades Europees del Patrimoni

Mataró se suma un any més a les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya. Una oportunitat per donar a conèixer la riquesa i atractiu del patrimoni cultural i on molts municipis i entitats d'arreu de Catalunya han organitzat activitats gratuïtes com ara visites guiades, portes obertes, exposicions o representacions teatrals. Enguany aquestes jornades s'han celebrat el segon cap de setmana d'octubre, i Ca l'Arenas és una de les entitats que s'hi ha sumat a aquesta celebració del patrimoni cultural. Des de l'abril Ca l'Arenas acull l'exposició "Reflexos", de l'artista mataroní Damià Campeny, i durant aquestes Jornades s'ha pogut conèixer amb més profunditat la seva història a través de visites guiades.

Aquesta iniciativa se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i és considerada com l'activitat participativa més important d'Europa en relació amb el patrimoni cultural. És per això que una altra extensió del Museu de Mataró, la Casa Coll i Regàs també va obrir les seves portes i va oferir un taller sobre les arts modernistes i les noves formes de producció.

Can Marfà, Can Serra o la Basílica de Santa Maria també van obrir les seves portes perquè els ciutadans coneguin de primera mà el seu patrimoni cultural.

 

Informa: L.Fernández / P.Villà