Els mataronins Marc Salicrú i Sara Espígul, nominats als Premis Butaca

L’edició número 24 dels Premis de Teatre de Catalunya, també coneguts com a Premis Butaca, té recompensa per als mataronins Marc Salicrú i Sara Espígul: la feina dels dos joves ha estat nominada a diferents categories d’aquest certamen.
En Marc Salicrú ha rebut doble nominació: millor escenografia per "La calavera de Connemara" i també millor il•luminació per "Esmorza amb mi". D'altra banda, la Sara Espígul forma part del repartiment d'"Ovelles", una obra que reflexiona sobre la frustració d’una generació molt marcada per la crisi i que ha estat doblement nominada a millor text teatral i a millor espectacle de petit format.

Nascuts l’any 1995 a Premià de Mar, els Premis Butaca de Teatre i Cinema de Catalunya s’han convertit en un guardó imparcial, desvinculat dels interessos empresarials i entregat a la voluntat popular. Per a Marc Salicrú i Sara Espígul, el desenllaç pot arribar en forma de bona notícia el 26 de novembre, data en què se celebrarà la gala al Teatre Auditori de Sant Cugat.

Informa: L.Barroso