Els mataronins The Free Fall Band compartiran escenari amb Amaia d'OT al Primavera Sound

Els mataronins The Free Fall Band tocaran dijous al Primavera Sound i compartiran escenari amb Amaia Romero, l’actual guanyadora d’Operación Triunfo. D’aquesta manera, el grup català torna als escenaris i ho fa en un dels més reputats, el Hidden Stage del festival barceloní. Una aposta que no s’ha fet pública fins a pocs dies de començar el festival, que es durà a terme del 31 de maig al 3 de juny al Parc del Fòrum. Pel que fa al concert, serà un repertori de versions preparades expressament per a l’ocasió. Una barreja de cançons actuals i temes consagrats, que aprofiten la versatilitat pop de la cantant navarresa i la facilitat d’idear melodies dels mataronins.

La de dijous serà la primera actuació en solitari d’Amaia, després d’haver actuat a Eurovisió i haver fet una gira de concerts d’Operación Triunfo. També serà el primer concert  dels The Free Fall Band des del 2015, quan van acabar la gira de l’últim disc, The Münster Sights. És per això que els mataronins es prenen amb moltes ganes tornar de la millor manera possible, formant part del cartell del Primavera Sound i acompanyant a una de les veus de moda del panorama musical espanyol.

Tot i que els mataronins preparen disc nou de cara al 2019, faran una pausa en el camí per tocar al Primavera Sound, juntament amb altres grups com Artic Monkey, Nuria Graham o Nick Cave.

 

Informa: M. Rodríguez