Els Gigantes de Zaragoza protagonitzen la Postal de Gegants d'aquest 2018

Els Gigantes de Zaragoza han protagonitzat la Postal de Gegants d'aquestes Santes. Ha estat una de les edicions en què la Família Robafaves ha rebut més figures. En total, 12 convidats, tots ells personatges històrics, reals, que tenen alguna relació amb la ciutat aragonesa. Una cita que ha tingut un important seguiment al llarg de tot el seu recorregut. Un dels punts que ha aplegat més volum d'assistents ha estat davant de l'Ajuntament de Mataró, on s'han pogut gaudir els balls protocol•laris tant de la Família Robafaves i l'Àliga com dels gegants aragonesos. Allà també ha tingut lloc el tradicional intercanvi d'obsequis entre les dues colles.

Els Gigantes de Zaragoza han vingut sense els seus habituals acompanyants, els cabezudos. Una colla que no acostuma a sortir de la seva ciutat però que en aquesta ocasió ha fet una excepció per fer realitat aquesta trobada amb la Família Robafaves, que per la seva banda, feia més  que no convidava una colla gegantera de fora de Catalunya. 

Al llarg del recorregu tampoc no hi ha faltat la postal, en paper, que cada any reparteix la Família Robafaves entre els assistents.

Informen: L.Cera/C.Sánchez/M.Gómez/J.Peñaranda