Els Dimarts del Llimoner celebra 25 anys amb una exposició retrospectiva sobre l'entitat

Els Dimarts del Llimoner compleix 25 anys. L’entitat celebra el quart de segle amb una exposició que s’ha inaugurat aquest dimarts a la tarda a l’Ateneu de la Fundació Iluro. La mostra pretén ser un recorregut per la trajectòria artística i social del col·lectiu mataroní. Els Dimarts del Llimoner ha plantejat l’exposició en dues parts, una que ha de servir per mostrar i documentar les activitats més destacades i també per ensenyar els treballs pictòrics de tots els seus integrants. 

La mostra s'acompanyarà d'activitats complementàries, que es faran en dimarts, en homenatge al nom del col·lectiu. La primera d’elles tindrà lloc el dia 27 i sota el títol “Versos als meus pintors” serà un recital de poemes escrits per Patricio dedicats a diversos companys, que aniran acompanyats amb música en viu. Dimarts 3 d’abril hi ha previst un concert de música en directe a càrrec d’instrumentistes de primera fila.  

Els Dimarts del Llimoner és una tertúlia de pintors i escriptors maresmencs, que es reuneix setmanalment a Mataró, i que porta a terme diverses activitats relacionades amb el món de l'Art. L’origen de l’entitat és l’any 1993 quan Els Dimarts del Llimoner va publicar dotze serigrafies batejades com els Fulls Del Llimoner.

 

Informa: C.Sánchez