Els castells segueixen aturats tot i que els Capgrossos reforcen l'activitat social de la colla

El mes de juliol seria un mes intens d'assajos i diades castelleres pels Capgrossos de Mataró. L'arribada a la nova normalitat no ha permès encara poder iniciar la temporada castellera i la colla local tampoc ha iniciat els assajos, que asseguren que tenen moltes ganes de fer però que no es podrien executar mantenint les mesures de seguretat adequades, especialment pel que fa a la distància física imposada per les autoritats sanitàries. Una decisió que no només afecta als Capgrossos sinó a tot el món casteller i que ha portat a deixar enrere també la gran Diada Castellera de Les Santes que hauria tingut lloc aquest any el 26 de juliol.

Des dels Capgrossos expliquen que treballen, tant junta com tècnica, en activar altres propostes de caràcter social, sense necessitat de tenir contacte físic estret. És per això que pensen en diferents iniciatives com sopars, concerts, excursions o preparacions físiques i propostes també per la canalla de la colla. De fet, ja han anunciat un concert de gralles que tindrà lloc en el marc del programa d'activitats 'Mataró s'enlaira'.

La colla castellera de Mataró estrenava aquesta temporada el president, Víctor Payerol, i, per primera vegada en la història dels Capgrossos, dues caps de colla, Roser Herreros i Maria Raventós.

Informa: M.Gómez