Els Capgrossos volen millorar resultats al segon tram de la temporada

Els Capgrossos fa 3 setmanes que assagen per afrontar el segon tram de la temporada amb garanties. Després d'una primera part marcada per l'alt nombre de canvis dins la colla, s'espera que a partir d'ara comencin a arribar els resultats. 

Un fet que demostra que la colla es troba en una època d'adaptació és que fins a Les Santes no van poder construir un castell de nou, una estructura que en anys anteriors havien pogut alçar abans en altres diades. Tot i així, la festa major de la ciutat va demostrar que s'estava treballant bé. Una vegada superades les vacances, els Capgrossos ja assagen des de finals del mes d'agost i ja han actuat a Igualada, Palau Solità i Plegamans, al País Basc i al Born durant la Diada de l'11 de setembre. Segons ha afirmat David Minguillón, sotscap de la colla mataronina, al programa El Mirador, el segon tram és molt potent per a ells i esperen arribar a Tots Sants en plena forma ja que aquesta diada és la més important juntament amb la de Les Santes.

Els castells que es marquen per aquest segon tram són el 4 de 9 amb folre, el 4 de 8 amb el pilar, poder descarregar el pilar de 7 i intentar el pilar de 8 amb folre i manilles que mai han pogut completar. Aprofitant la visita al Mirador, David Minguillón ha animat a tothom qui ho vulgui a apropar-se a algun dels assajos de la colla. Es troben els dimarts i divendres de vuit a dos quarts de dotze al local dels castellers situat al barri de l'Havana.

Informa: L.Sanmiquel / P.Andreu