Els Capgrossos reprenen l’activitat i preparen el Concurs

Els Capgrossos reprenen l’activitat i preparen el Concurs

Els Capgrossos de Mataró reprenen la seva activitat aquest dijous i ho fan iniciant els assajos que prepararan les actuacions del segon tram de la temporada. Dijous i divendres assajaran de forma habitual al seu local i dissabte serà el torn de la primera actuació d’aquest mes d’agost, que serà a la Plaça de la Vila de Palau-Solità i Plegamans, una cita en la que els mataronins ja fa anys que assisteixen. De cara a diumenge serà el torn de fer bandera a la comarca i els Capgrossos viatjaran fins a Pineda de Mar. La colla vol aconseguir amb aquests primers assajos i actuacions posar-se altra vegada al nivell amb el que van arribar a la Diada de Les Santes.

Els Capgrossos també participaran al Concurs de Castells de Tarragona que aquest any arriba a la seva 27a edició. La cita serà el proper 7 d’octubre a la Tarraco Arena Plaça i el repte pels mataronins és superar fins i tot l’actuació que van fer a la Plaça de Santa Anna de Mataró per les Santes. Així doncs, volen que el 5 de 9 amb folre –que llavors va quedar dues vegades en intent- pugui ser un dels grans objectius. 

Els Capgrossos enceten aquest segon tram de temporada demanant també assistència als assajos i a les actuacions per aconseguir, no només la millora actuació possible al Concurs de Castells sinó perquè puguin acabar la temporada consolidant-se com a una de les grans colles del panorama casteller català.  

Informa: M.Gómez