Els Capgrossos reestrenen la td8f i el p6 a la Festa Major d'Esplugues

La colla castellera dels Capgrossos de Mataró van ser diumenge a Esplugues per la Diada de la Festa Major de Sant Mateu. La colla blava va reestrenar la torre de 8 amb folre i el pilar de 6 que no feien des d'abans de les vacances. A Esplugues, que els Capgrossos van compartir plaça amb els Castellers de Sants i els amfitrions, els mataronins van obrir plaça amb un 3 de 8, a més de descarregar, com deiem, la torre de vuit amb folre, el pilar de sis i, finalment, el 4 de 8. Aquest últim castell el van plantejar en substitució del 5 de 8 que havien previst inicialment. Una actuació que des de la colla valoren molt positivament i que els aporta més energia, asseguren, per mantenir-se en aquest nivell. 

L'actuació de la colla amb els castells de 8 i l'execució del pilar de 6 ha donat als Capgrossos l'embranzida necessària per continuar superant-se en aquestes diades castelleres del segon tram de la temporada. Un segon tram que la colla té molt clar a on es volen establir: fer castells de gamma alta de vuit i gamma baixa de nou, sense descartar, diuen, algun regal. 

Ara es preparen per les actuacions d'aquest cap de setmana. Dissabte seran a la Festa Major del Prat de Llobregat i diumenge a Lleida a la Diada de Sant Miquel. 

Informa: L.Fernández / M.Gómez