Els Capgrossos preparen la Diada Castellera de Les Santes amb una doble actuació

Fotografia: Capgrossos

A només set dies per la Diada Castellera de Santes, els Capgrossos de Mataró es lluïen, ahir diumenge, amb una doble actuació: a Premià de Mar, al matí, i a Sant Andreu de Llavaneres, a la tarda. Un any més, els blau marins van deixar-se estimar pels veïns de Premià que van poder gaudir de les construccions dels blaus. Una actuació en la que van descarregar el primer pilar de 6 d’aquesta temporada. Va ser després d’un repertori en el que torna a destacar un 3 de 9 amb folre que els mataronins van descarregar sense problemes a la segona ronda de la jornada. Abans, a la primera ronda de castells van construir sense problemes la torre de 8 amb folre. Van completar el repertori amb un 4 de 8 a la tercera ronda.

Ja a la tarda, i durant les festes de La Minerva de Sant Andreu de Llavaneres, els Capgrossos van signar una bona actuació, tot i que amb castells amb menys risc: 3d8, 5d7 i 4d7 amb agulla. Els mataronins van completar amb un pilar de 5 davant del balcó de l’Ajuntament llavanerenc.

Ara els Capgrossos tenen aquesta setmana per acabar de polir l’actuació que faran diumenge per Santes. Una de les diades més importants de l’any casteller. Com sempre, serà a les 12h del migdia a la Plaça de Santa Anna.

 

Informa: C.Salad