×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Els Capgrossos plantegen la seva millor versió al Concurs de Castells

Els Capgrossos tenen a punt el Concurs de Castells de Tarragona. La cita, que té lloc aquest cap de setmana a la Tarraco Arena Plaça, porta a una trentena de colles a participar de la trobada, i a l’hora competició, més important del món casteller. El torn dels mataronins serà diumenge, ja que se situen entre les dotze millors colles del país. Diuen que no renuncien a res per la qual cosa es plantegen repetir els seus millors castells, intentant de nou els dos gammes extres que van portar per la Diada de Les Santes: la torre de nou amb folre i manilles i el cinc de nou amb folre. A més a més s’hi sumarien els dos castells bàsics de nou, el tres i el quatre de nou amb folre, per poder completar l’actuació. Tot i això, el cap de colla dels Capgrossos de Mataró, Cugat Comas, assegura que no han tingut un bon mes de setembre, fa autocrítica, i recorda que pels mataronins tothom sap què suposa participar al Concurs de Tarragona. 

Els mataronins tornen a fer una gran crida a la ciutadania per acudir a fer pinya amb els Capgrossos. Ho fan com ja és habitual a les portes de les seves grans actuacions i demanen que els socis que ja no col•laboren amb ells, els Capgrossos nous, i a qualsevol mataroní que hi estigui interessat, baixi a Tarragona diumenge per ajudar-los. 

Els Capgrossos de Mataró han participat 10 vegades al Concurs de Castells de Tarragona, des de la primera vegada, el 1998. Aquesta vegada actuarà en la sisena posició de cada ronda i dins de la Tàrraco Arena Plaça ho farà al costat dels Castellers de Vilafranca, els Castellers de la Vila de Gràcia i la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona. 

M.Gómez / A.Gual / O.Debat