×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Els Capgrossos participen de la manifestació “Fem la República Catalana”

Representació mataronina a la manifestació de la Diada que omplia la Diagonal de Barcelona aquest dimarts, onze de setembre. Els Capgrossos de Mataró, situats al tram zero, van fer diferents pilars de quatre i de cinc durant el transcurs de la manifestació i fins i tot algun castell, com el quatre de set.

Amb mocadors grocs sobre la faixa i desplegant estelades i pancartes amb consignes de “llibertat presos polítics” i “democràcia”, els mataronins es van sumar a les prop de setanta formacions castelleres que participaven de la manifestació d’aquest any sota el lema “Fem la República Catalana”.

Al matí els Capgrossos ja havien actuat al Born, convidats un any més per la Colla Jove de Barcelona i al costat també dels Nens del Vendrell. Allà els mataronins hi van descarregar el 4 de 8, el 3 de 8 i el 9 de 7.

Els Capgrossos continuen escalfant motors per portar la seva millor versió al Concurs de Tarragona i per això traslladen l’assaig d’aquest divendres a la Plaça de Santa Anna. De nou a onze de la nit  els castellers mataronins assajaran en aquest espai i tot seguit plantegen un sopar popular. Tot plegat per fer, diuen, el millor Concurs de Castells.

Informa: M.Gómez