Els Capgrossos obren les portes del seu local aquest Sant Jordi

La colla castellera vol reunir els socis i mataronins per teixir vincles, malgrat tenir l’activitat castellera aturada

Els Capgrossos obren les portes del seu local aquest Sant Jordi

Els Capgrossos de Mataró no es rendeixen i malgrat no poder fer castells des de fa més d’un any, han decidit obrir el local aquest Sant Jordi. De fet, abans de la pandèmia del coronavirus, pels mataronins era més que habitual veure la colla castellera el 23 d’abril a la tarda actuant davant l’Ajuntament. Ara no ho poden fer, com tampoc podran tenir la parada que situaven a La Riera per vendre algun dels seus productes de marxandatge. És per aquest motiu que aixequen la persiana del local, situat al costat dels Jardins de l’Escorxador, amb la voluntat de retrobar-se amb els socis de l’entitat, però també amb tots els mataronins que els enyorin. Així doncs, aquest Sant Jordi posen a disposició tots els seus productes de la botiga i regalen punts de llibres i roses als qui s’hi acostin.

La temporada de castells està més que complicada. Si bé és cert que la vacunació massiva els dóna una mica d’esperança, els Capgrossos tenen molt clar que no volen, diuen, “discriminar” a ningú, fent assajos en petits grups. Consideren que l’activitat castellera s’ha de reprendre quan es pugui fer en el seu conjunt i garantint tota la seguretat, malgrat això suposi esperar més temps.

Aquest divendres, 23 d’abril, els Capgrossos tindran obert el seu local des de les tres del migdia i fins a dos quarts de nou del vespre per tots aquells que vulguin acostar-se a celebrar el Sant Jordi amb la colla castellera de Mataró.

Informa: M.Gómez