Els Capgrossos escalfen motors amb un 4d8, 3d8 i 5d7

Primeres actuacions dels Capgrossos aquest cap de setmana després de les vacances d’estiu. Els blaus han actuat dissabte a Palau Solità i Plegamans, en una cita ja habitual a aquestes alçades de temporada, i diumenge a Pineda, amb els Maduixots, la colla de l’Alt Maresme. Després de la “gloriosa diada de les Santes”, els castellers mataronins han portat a plaça els mateixos castells en totes dues actuacions, que els han servit per començar a posar-se a punt. Un 4 de 8, un 3 de 8 i un 5 de 7 per escalfar motors de cara a les actuacions destacades que els esperen aquest mes de setembre. 

Els Capgrossos comencen el rodatge per uns mesos que es presenten plens d’actuacions tan destacades com les de Sabadell, Lleida o Esplugues. Cites en les que anys anteriors s’hi ha portat castells de 8 i mig i fins i tot de 9. A més, els blaus marí també tenen per davant actuacions significatives com la de l’11 de setembre a Barcelona o les festes d’Olite, a Navarra després de 7 anys.

Els Capgrossos van recuperar el ritme d’assajos aquesta setmana passada i van fer les primeres proves després de vacances al seu local el dijous i el divendres.