Els Capgrossos de Mataró escalfen motors amb la desena Diada del Local

Els Capgrossos de Mataró han celebrat aquest diumenge la desena Diada del Local. Una actuació en què els blaumarins van aixecar els primers castells de 7 i de 8 de la temporada, en la primera actuació que han realitzat a casa aquest any. Concretament, els Capgrossos van aixecar una td7, un 4d8, un 9d7, un 5d7, 3 pilars de 5 i 4 pilars de 4. A més, van aprofitar per fer una prova de 4d9f fins a sisens. Per la seva banda, la Colla Castellera Jove de Barcelona, qui acompanyava als mataronins en la Desena Diada Local, van fer un 4d7, un 5d7, 3d7, 2d6, 1 pilar de 5 i 2 pilars de 4. Cugat Comas, cap de Colla dels Capgrossos, valora positivament la Diada.

Aquesta ha sigut una de les primeres actuacions de la temporada. Una temporada en la que els Capgrossos tenen el llistó alt per la bona campanya que van fer l’any passat. Tot i això, Cugat Comas creu que no s’han d’obsessionar amb el que van aconseguir l’any passat.

Una actuació que tot i l’amenaça de pluja es va poder realitzar a l’exterior. A més, també va servir de preparació per a la següent actuació de temporada: dissabte 14 d’abril els blaus seran a Barcelona per actuar davant de la Sagrada Família.

 

Informa: S.Ruiz/ M.Rodríguez