Els Capgrossos acaben la seva bona temporada a Mataró en la Diada Mariona Galindo Lora

Els Capgrossos acomiadaven aquest dissabte a casa amb una diada per emmarcar. Els blau marins van omplir la Plaça Santa Anna a la Diada Mariona Galindo. Els mataronins van arrancar amb una torre de 8 amb folre.
Després van aconseguir descarregar un 3 de 9 amb folre amb èxit en el seu segon intent. Finalment, a la quarta ronda van completar un 4 de 8. El moment més emocionant va ser quan van clausurar la diada castellera amb 2 pilars de 5 al balcó en record, un any més, a la jove Mariona Galindo Lora que va morir l’any 2006.

Aquesta diada tenia una especial rellevància pels mataronins després d’haver estat guardonats amb el premi “Guardó de Projecció de la ciutat” a la Nit de la Cultura. Iu Forn, va ser l’encarregat de retransmetre la jornada castellera i ell mateix va parlar amb el cap de colla Cugat Comas. 

A més, els Capgrossos no van estar sols. Els maduixots, Castellers de l’Alt Maresme, i els Castellers de Lleida els van acompanyar. Així doncs, clausura de temporada a la ciutat amb la promesa dels blau marins: “L’any que ve més i millor”. Els mataronins s’enfilaran per darrer cop diumenge que ve a Terrassa a la XL Diada dels Minyons de Terrassa.

 

Informa: L.Fernàndez / J.Masriera