Els canvis socials fomenten la creació poètica

poesia

La producció de poesia creix de manera exponencial en moments de reacció social. Ha estat un dels temes desgranats en la tertúlia del calidoscopi d'aquesta setmana dedicada a la poesia i Sant Jordi. Tot i que en paràmetres més reduïts, el sector apunta que la poesia viu un bon moment a Catalunya.

L'escriptor Albert Calls i l'editor Francesc Behdejú han remarcat que, en els moments de transcendència històrica a nivell social, la producció de poesia creix de manera exponencial. Un fet que en l'actualitat, creix encara més gràcies a les noves tecnologies. 

Un altre dels temes que s'han tractat en el Calidoscopi d'aquesta setmana, dedicat a la poesia i Sant Jordi són el bon estat de salut de la poesia i en general de la literatura catalana, un fet que pot quedar demostrat en la propera diada de Sant Jordi.

Els participants del Calidoscopi sobre poesia i Sant Jordi que es pot recuperar a mataroaudiovisual.cat, remarquen que l'ideal seria que els llibres, la lectura, i la poesia ens acompanyessin durant tot l'any i no només cada 23 d'abril.

Informa: O.Debat