Els 40 anys d'en Pellofa i el cartell de Les Santes, protagonistes del Carnestoltes 2018

Els 40 anys d'en Pellofa i el cartell de Les Santes, protagonistes del Carnestoltes 2018

La crisi dels 40 d’en Pellofa centrarà els actes del Carnestoltes 2018 de Mataró. Quatre dècades del seu naixement que el rei Carnestoltes ha volgut celebrar amb els seus avantpassats. Per aquest motiu, la regidora de Cultura Núria Moreno explica que l’Ajuntament obrirà les seves portes per acollir una exposició dels antecessors d’en Pellofa al càrrec. Aquesta serà una de les novetats del Carnestoltes d’enguany que se celebrarà del 8 al 14 de febrer. Una festivitat per la qual els organitzadors estan preparant moltes sorpreses que segons Pol Martínez seran molt reconeixibles pels “carnavaleros”. 

Les disfresses són l’element més significatiu del Carnestoltes. Precisament són les protagonistes del cartell d’aquest 2018: un cartell de Carnestoltes engalanat com si fos el cartell de Les Santes 2017. En aquesta ocasió, però, les figures que apareixen al projecte de Cesc Cruzate estan disfressats d’altres elements de la cultura popular.

Els actes de Carnestoltes d’aquest 2018 arrencaran aquest dissabte amb el Rebombori Gitanero, quan es presentarà la Mulassa. L’arribada d’en Pellofa XL serà el divendres 9 de febrer.

 

Informa: S.Ruiz/O.Debat