El tramvia, novetat de la Setmana Cultural de Cerdanyola

Tramvia

El tramvia de Mataró a Argentona, és un dels elements destacats de la propera Setmana Cultural de Cerdanyola. En la seva 16a edició, el programa donarà el tret de sortida el divendres que ve a la tarda a l'Espai Gatassa, amb una la inauguració d'una exposició de pintura i fotografia de diversos autors i que acabarà amb una actuació musical a càrrec de Rubén Bravo i Diego Marín.
La setmana té com a objectiu mostrar la varietat del teixit cultural del barri alhora que s'ofereix un programa d'actes en aquesta època de l'any que vol ajudar a dinamitzar Cerdanyola ara que arriba el fred.

Una de les novetats d'aquest any és la celebració dels 90 anys de la inauguració del tramvia número 4 que cobria el trajecte entre Argentona i Mataró, travessant Cerdanyola. En relació amb l'esdeveniment es farà una taula rodona i es projectarà un audiovisual de Pere Linares en la sessió de Cinefòrum que tindrà lloc dimecres vinent a l'Espai Gatassa. També es farà una passejada seguint la ruta d'aquest antic tramvia.

La cloenda de la 16a edició de la Setmana Cultural de Cerdanyola tindrà lloc tot el matí de diumenge al Parc de Cerdanyola. A més de la música de la Xaranga Iluro, tindrà lloc una concentració i ball de gegants, amb la col•laboració de les colles geganteres de les escoles i entitats del barri.

Informa: O.Debat