El Teatre Monumental acull ‘Baobab’ amb la voluntat de fer reflexionar

L’espectacle puja a l’escenari la crisi dels refugiats a través de la història d’un bolet i un esquirol

El Teatre Monumental acull ‘Baobab’ amb la voluntat de fer reflexionar

La crisi dels refugiats arriba al teatre de la mà de La Pera Llimonera. A través de la història d’un bolet i un esquirol, la companyia ha aterrat a Mataró amb la voluntat d’explicar la guerra i l’obligació d’abandonar un país a un públic infantil i familiar. Ho aconsegueixen amb l’espectacle ‘Baobab’ que precisament és el nom de l’arbre del qual han de marxar els protagonistes a la recerca d’un nou indret on viure. Un repte tant per públic com pels actors, que han treballat des de fa temps i que pretenen fer reflexionar a tothom.

L’espectacle, portat a Mataró per part del Grup Xarxa, ha retornat als escenaris després de l’aturada pel coronavirus. Com tota la cultura, la Pera Llimonera també va veure cancel·lades totes les seves funcions i tornar a actuar després de sis mesos, els fa molta il·lusió malgrat les estranyes sensacions que suposa reprendre l’activitat després de tant temps.

El calendari per la Pera Llimonera no s’atura. De cara a dissabte actuaran al CaixaFòrum de Lleida i diumenge a Palamós, al Teatre La Gorga.

Informa: M.Gómez / M.Castilla