El Tast de Jazz tanca amb Michele Hendricks, la dama del jazz

La dama del jazz Michele Hendricks va ser l’encarregada de cloure la vuitena edició del Tast de Jazz. Elogiada per la crítica internacional com a una de les millors veus femenines del jazz de les darreres dècades, davant de més de 300 persones, Hendricks va interpretar a Mataró algunes de les cançons del disc que va fer d’homenatge a Ella Fitzgerald, així com algunes peces del seu pare John Hendricks, un reconegut músic de jazz a USA i va estrenar alguns dels talls que formaran part del disc que traurà a finals del mes de setembre.  

El pati de la residència Sant Josep ha estat aquest any l’escenari del Tast de Jazz. Entre els tres concerts, la vuitena edició del festival ha sumat un total de 750 espectadors. Un festival que els assistents valoren positivament tant per la nova ubicació, com per l’aposta que fa pel jazz. 

A més de Michele Hendricks, la vuitena edició del Tast de Jazz va comptar dijous amb la presència d’August Tharrats Trio i Amadeu Casas que van oferir un repertori clàssic, creat a partir d’algunes de les peces més conegudes de blues i swing de Chicago, Kansas City i el bressol del jazz, Nova Orleans. Divendres al vespre va ser el torn pels italians Dea Trio & Stefano Di Battista que van oferir un recital per presentar “Secret Love”, el darrer treball d’una de les formacions amb més renom internacional dins del panorama jazzístic.

 

Informa: C.Salad/ S.Ruiz/ M.Castilla