El Taller d’Integració de l’Aula de Teatre escenifica una versió de Peter Pan

Es tracta d’una adaptació lliure del clàssic de J. Mathew Barrie que els alumnes han treballat durant el curs i que es va portar a escena al Teatre Monumental

Sóta el títol de “Les aventures de Wendy i Peter Pan”, els alumnes del Taller d’Integració de l’Aula de teatre de Mataró van portar a escena al teatre Monumental el passat dilluns una versió lliure del clàssic de James Mathew Barrie. 
L’obra es va poder veure presencialment amb totes les mesures de seguretat però amb aforament reduït i en directe per streaming.
Jaume Ametller, professor d’integració teatral de l’Aula de Teatre, va destacar la feinada de les actrius i actors per poder materialitzar el muntatge i va manifestar que amb aquesta adaptació del clàssic de Barrie es volia “agafar l’essència de l’autor”.

Els responsables de l’Aula de Teatre van mostrar la seva satisfacció per poder portar aquesta obra a escena, tot i els inconvenients ocasionats al llarg de l’any per la pandèmia. I és que tal i com repassava la directora de l’Aula, Cristina Navarro, aquest muntatge és el resultat de tot un curs de feina tant pels alumnes com pels professors, ja que es van haver d’adaptar les classes en format virtual durant un temps a causa de la Covid-19. A més Navarro també va posar l’accent de la necessitat demostrar públicament la feina feta durant tot el curs.

El Taller d’Integració de l’Aula de Teatre de Mataró va néixer al 2002 i compta amb la col•laboració de la Fundació Maresme. Durant el curs es treballa el cos, la veu, la memòria i la improvisació per a persones amb diversitat funcional. A més, un dels objectius és també encaminar els alumnes a un treball grupal teatral des d’un punt de partida individual.

Informa: Lluís Arcal