"El so de la tenora" celebra 500 programes a Mataró Ràdio

"El So de la Tenora" de Mataró Ràdio celebra 500 programes en antena. Des de la posada en marxa de Mataró Ràdio, a finals del 2006, aquest programa dedicat a les sardanes, forma part de la graella. Habitualment es pot escoltar els diumenges de 9 a 10 del matí a través del 89.3 de la fm. La seva principal impulsora, Assumpta Cabot, es mostra satisfeta del recorregut que ha viscut el programa. Per la seva banda, un dels principals col·laboradors, el músic de cobla Ramon Julià, afirma que espais com "El so de la tenora" serveixen per donar a conèixer la sardana arreu i per trobar relleu entre la gent jove. 

Precisament per celebrar aquest mig miler d'emissions, "El so de la tenora" s'ha emès en directe aquest diumenge des de la Plaça Santa Anna. Després s'ha celebrat una ballada de sardanes tradicional d'aquestes dates de Nadal de la mà de la cobla ciutat de Girona. A més, s'ha pogut escoltar una cobla, que ha creat especialment la compositora Isabel Medina, en motiu de la celebració. Tal com ha detallat la mateixa compositora als micròfons de Mataró Audiovisual, l'inici de la sardana que els ha dedicat coincideix amb el principi de la sintonia del programa de ràdio. 

"El so de la tenora", amb Assumpta Cabot, Carolina Villagrassa i Ramon Julià, ha arribat als seus 500 programes amb ganes de continuar treballant. Un espai dedicat a la sardana de tots els temps amb anècdotes, compositors, agenda, i un concurs, tot plegat vinculat amb la sardana.

Informa: C.Sánchez/P.Andreu/C.Mora