El sisè Tast de Jazz, èxit musical i de públic

El Tast de Jazz ha abaixat amb èxit el teló de la sisena edició, celebrada aquest cap de setmana a Torre Llauder. Les últimes notes que van ressonar dissabte al clos arqueològic van ser les de Dani Nel·lo, que juntament als saxofonistes salvatges van fer gaudir de valent el públic, en un concert tan bo com esperat que havia exhaurit entrades i que no va deixar a ningú indiferent. Nel·lo va acompanyar-se de bons músics per interpretar a la perfecció temes de grans referents com Arnett Cobb, Noble Watts o Red Prysock. Un èxit musical i de públic que també valora molt positivament la Direcció de Cultura de l’Ajuntament.

La sisena edició del Tast de Jazz ha demostrat una consolidació total entre artistes i públic. El grup Magnòlia, encarregat d’encetar el cicle de concerts, va poder comprovar que Mataró s’entrega cada vegada més al jazz: des del més clàssic, com el que va interpretar la banda que lidera Myriam Swanson, amb un recorregut dels millors temes dels anys trenta fins als cinquanta; fins a un dels millor intèrprets estatals com Ximo Tebar. Com destaca el regidor de cultura, Quim Fernàndez, l’èxit d’aquesta sisena edició i la consolidació del festival també és, en part, gràcies al nou format, que aquest any s’ha concentrat en tres dies consecutius.

Més enllà de consolidar el Tast de Jazz, la bona resposta del públic i el gran cartell d’aquesta nova edició fan preveure que, tal com assenyala Fernàndez, Mataró tindrà jazz de qualitat durant molts anys.