El punt de vista de Palau i Fabre sobre Picasso a Can Serra Museu de Mataró

Can Serra Museu de Mataró acull des d’aquest dimecres l'exposició "Palau mira Picasso". Una mostra una mostra de fotografies i documents testimonis de la feina de recerca que va dur a terme Josep Palau i Fabre sobre Pablo Picasso i que revelen l’amistat entre poeta i artista. Precisament el poeta català havia estat una de les peces fonamentals en l’estudi i la divulgació de la vida i obra del geni malagueny. Escoltem el comissari de la mostra, Víctor Fernández.

Una exposició que està produïda per la Fundació Palau i la Fundación Museo Casa Natal Picasso de Málaga i que és una porta oberta a aquest coneixement i a aprendre a mirar amb ulls de poeta la pintura de qui va voler ser-ho amb el pinzell. La mostra està organitzada a partir del que es coneix com la “cartografia picassiana” i passa pels punts clau de la vida de l’artista. Una oportunitat no només de veure originals de Picasso sinó també de tenir a l’abast material que acostumen a estar arxivat.

Una mostra organitzada conjuntament pel Museu de Mataró - Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró i la Fundació Palau Centre d'Art de Caldes d'Estrac.

Informa: M. Rodríguez/C.Sánchez