El premi Ciutat de Mataró de piano queda desert

Deserta la categoria de piano de la segona edició del premi de música Ciutat de Mataró que convoca l’Aula de Música Masafrets. Així ho va decidir el jurat dissabte durant la celebració de la final del premi celebrat al Foment Mataroní, on els estudiants de música de les diverses categories van mostrar, en format concert i amb públic, el nivell que tenen com a estudiants dels diferents instruments. En aquesta categoria A hi podien participar estudiants de piano de nivell superior, d’entre 18 i 22 anys. En la categoria de música de cambra el premi se’l va emportar el Trio Obradous que va aconseguir el primer premi destinat a estdudiants de fins a 25 anys. En els moments previs a l’inici de la final, el president del tribunal, Jordi Lalanza, destacava el nivell dels inscrits en aquesta segona edició del premi.

En la segona categoria de piano, Ignasi Prunés va emportar-se el premi que el va guanyar ex aequo amb Joan Haran i Nina Muñoz. Pel que fa a la música de cambra, el segon premi va ser per Júlia i Bernat, per una interpretació feta amb piano a quatre mans.

Les inscripcions de participants han augmentat durant aquesta segona edició. Durant el mes de maig s’havien fet les eliminatòries de les dues categories de les que consta el premi.

 

Informa: C.Salad